Llibre de les fronteres

Rosell POEMARI 2 14 cm

El segon poemari de l’artista plàstic i escriptor barceloní Carles Rossell i Barrachina parteix de la voluntat de l’autor d’explorar les fronteres interiors i la seva influència en la nostra percepció i essència. “He volgut fer aquest periple introspectiu per a poder copsar la vastitud de les meves fronteres, com juguen i manipulen o com fluctuen en el meu interior i d’aquesta manera ajudar-me a deslliurar de prejudicis la meva mirada”, exposa l’autor en el pròleg.

A través dels 43 poemes que recull la publicació, l’autor convida a reflexionar sobre tot allò que ens limita i condiciona a l’ésser huma. “Viure ens exigeix quotidianament fer front a situacions i responsabilitats molt diverses i la nostra resposta està condicionada per la naturalesa d’aquests limes interiors”, assegura. Els poemes es complementen amb reproduccions en color de diversos olis i gravats de l’autor.

Aquest es el segon poemari de Carles Rosell i Barrachina, després de L’àlies personal, publicat també per Zenobita edicions.

Llibre de les fronteres ha estat reconegut amb una menció especial en el I Premi Gabriel Florit-Vila de Sineu de Poesia (Mallorca) 2022.

A través dels 43 poemes que recull la publicació, l’autor convida a reflexionar sobre tot allò que ens limita i condiciona a l’ésser huma. “Viure ens exigeix quotidianament fer front
a situacions i responsabilitats molt diverses i la nostra resposta està condicionada per la naturalesa d’aquests limes interiors”, assegura. Els poemes es complementen amb
reproduccions en color de diversos olis i gravats de l’autor.

Aquest es el segon poemari de Carles Rosell i Barrachina, després de L’àlies personal, publicat també per Zenobita edicions.

Llibre de les fronteres ha estat reconegut amb una menció especial en el I Premi Gabriel Florit-Vila de Sineu de Poesia (Mallorca) 2022.

Llibre de les fronteres

Autor: Carles Rosell i Barrachina

Edició: Zenobita

Pàgines: 60

Format: 15 x 21 cm

ISBN: 978-84-126948-6-4

Preu: 12 €

Vols més informació o comprar aquest producte?

Mitjançant aquest enllaç podràs contactar directament amb nosaltres

Fer la comanda