Transéquia. On l’aigua és camí i salut. 40 anys d’història

Transequia 14 cm

Aquesta obra recull la història de la creació i organització de la Transéquia, un esdeveniment que va tenir lloc per primera vegada l’any 1985 a Manresa. El pròleg, escrit per Joan Sebastià Rodó i Rodà, explica com va sorgir la idea de fer l’itinerari, aquell any que l’entitat Jove Cambra de Manresa era l’encarregada d’organitzar les festes de la Llum, i com es va materialitzar en un esdeveniment real.

La Transéquia va ser concebuda com una caminada a peu, a cavall o amb bicicleta, per recórrer el canal de la Séquia des de tres punts de sortida: Balsareny, Sallent i Santpedor, amb distàncies adequades per a tots els participants. L’esdeveniment va tenir una gran acollida, amb la participació de diversos municipis, entitats i patrocinadors, i s’ha repetit al llarg de les darreres quatre dècades.

A través dels 16 capítols del llibre, el lector podrà aprofundir en aspectes organitzatius, geogràfics i anecdòtics, coneixerà els patrocinadors i els pobles per on passa la ruta, i descobrirà curiositats, anècdotes i testimonis.

Transéquia. On l’aigua és camí i salut. 40 anys d’història   

Autor: Francesc Comas Closas

Pàgines: 120

Format: 16×2*4 cm

ISBN: 978-84-126948-5-7

Preu: 15€

Vols més informació o comprar aquest producte?

Mitjançant aquest enllaç podràs contactar directament amb nosaltres

Fer la comanda