Petita Petra

Petita Petra

Petita Petra és molt més que la història d’una girafa que, de petita, ha d’escoltar com els animals amb qui es relaciona parlen malament dels altres animals de la sabana a qui no coneixen de res. Aquest conte planteja els aspectes negatius dels prejudicis i com d’equivocats podem estar si ens deixem emportar per les idees preconcebudes que tots podem tenir dels altres.

Al mateix temps, de la lectura del conte es desprèn la importància que té l’observació detinguda de les coses del nostre entorn per millorar els coneixements i per fer-nos una idea més real dels que conviuen amb nosaltres i de les situacions que ens afecten.

La petita Petra després d’escoltar prejudicis i vaguetats que li expliquen alguns animals de la sabana, visita, acompanyada de la seva mare, el seu entorn i comprova personalment com n’estaven d’equivocats els que li van passar la primera informació imprecisa i confosa. Per això, “És un conte que convida a sortir de la zona de confort, a qüestionar-se tot allò que no coneixem”, explica l’autora dels textos, Eva Ferrer.  

Petita Petra

Autors: Eva Ferrer Paniagua (textos) i Cristina Zafra (il·lustracions)

Edició: Zenobita

Pàgines: 32

Format: 20 x 21 cm

ISBN:978-84-125225-0-1

Preu: 15€

Descarrega aquí les activitats complementàries d'aquest conte.

Descarrega

Vols més informació o comprar aquest producte?

Mitjançant aquest enllaç podràs contactar directament amb nosaltres

Fer la comanda