Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Històries de Manresa Mentre el país despertava Geoparc Quina passada de temps! El Circ dels Imperfectes Patuflash (inclou CD)
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Publicacions        
 
Llistat de col.leccions disponibles.
  Grafismes (2) 
  Ruta minera (10) 
 
     
  Twitter Zenobita Edicions Estigues informat al minut de les darreres novetats i esdeveniments.
     
  Wodpress Zenobita En el nostre Blog, trobaràs tota la informació relacionada amb el món editorial.
Els dinosaures dels Pirineus
ISBN: 978-84-92571-24-6
Autor/s: Bernat Vila
Pàgines: 120
Mida: 15x23 cm
Preu: 12.88 €
 
Autor/s de la publicació
 Bernat Vila
Va néixer el 25 d’Agost de 1980 a Sabadell. És llicenciat en Geologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003) i doctor en Ciències per la Universitat Autònoma de Madrid (2010). Des del 199... saber-ne més >>
 
 
 
 
 
Patrimoni històric i natural
Els dinosaures dels Pirineus 
El món dels dinosaures és un tema fascinant. Això no és gens estrany, ja que aquests animals van regnar la Terra durant 165 milions d’anys i es van diversificar en una multitud de grups. Un altre atractiu dels dinosaures per al gran públic i per als científics és la seva desaparició fa 65 milions d’anys, molts aspectes de la qual encara no han estat resolts pels experts.

Per ampliar i millorar el coneixement sobre aquest tema, hem publicat aquest llibre. Concretament, tracta dels dinosaures que van viure a la regió on ara hi ha els Pirineus durant els darrers 10 milions d’anys de la seva existència i pretén ser una revisió actualitzada de tot el que es coneix fins al moment sobre els dinosaures pirinencs.

Veurem com era la regió pirinenca fa entre uns 80 i 65 milions d’anys (molt diferent de com la coneixem avui en dia), coneixerem les principals característiques dels dinosaures i com eren els diferents grups que van existir, farem un recorregut per la història dels descobriments dels jaciments als Pirineus i quins materials i coneixements ens estan aportant cadascun d’ells. Veurem com treballen els paleontòlegs i observarem com eren alguns dels dinosaures que van veure néixer els Pirineus. Finalment, també farem un recorregut pels museus i centres de recerca que estan treballant en aquesta aventura.  
 
unitat/s  
  Per a comandes més grans contacti directament al telèfon 93 875 73 63
 
 
 
recomanar publicació Fer un comentari
Recomanar publicació. Fer un comentari
Pàgina 24
Pàgina 39
Pàgina 76
Comentaris dels usuaris.
Gracies col·laborar amb les vostres opinions.