Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Històries de Manresa Mentre el país despertava Geoparc Quina passada de temps! El Circ dels Imperfectes Patuflash (inclou CD)
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Publicacions        
 
Llistat de col.leccions disponibles.
  Grafismes (2) 
  Ruta minera (10) 
 
     
  Twitter Zenobita Edicions Estigues informat al minut de les darreres novetats i esdeveniments.
     
  Wodpress Zenobita En el nostre Blog, trobaràs tota la informació relacionada amb el món editorial.
Les mines de Saldes
ISBN: 978-84-93296-98-8
Autor/s: Josep Picas, Antònia Prat i Rosa Serra
Pàgines: 20
Mida: 21x29,7 cm
Preu: 7.00 €
 
Autor/s de la publicació
 Josep Picas
 
 Antònia Prat
 
 Rosa Serra
Rosa Serra i Rotés (Puig-reig, 1958) és llicenciada en Història de l'art i DEA en Didàctica i patrimoni (Universitat de Barcelona). Ha exercit de professora de Geografía i història en diversos inst... saber-ne més >>
 
Ruta minera
Les mines de Saldes 
El carbó ha estat una font d’energia important i un dels combustibles fòssils més abundants del nostre planeta. El seu ús va estretament lligat a la Revolució Industrial que va transformar el món des de mitjan segle XVIII. Això va fer que l’extracció del carbó desenvolupés una intensa activitat minera arreu del món, que es va caracteritzar per un complex i constant avenç tecnològic, directament relacionat amb l’avenç científic en el camp de la geologia i la física.

Amb tot, la mineria i tot el que l’envolta -tècniques d’explotació, tractament dels recursos, condicions de treball, eines i màquines, oficis, comercialització, consum, connotacions socials, etc.- és encara un món desconegut, fins i tot ignorat. Aquesta publicació té com a objectiu donar a conèixer i aproximar al públic, tant l’escolar com l’adult en general, la mineria del carbó a partir de l’exemple de les explotacions mineres de Saldes, la seva història i evolució i les modernes tècniques d’extracció que apliquen actualment les empreses mineres. 
 
unitat/s  
  Per a comandes més grans contacti directament al telèfon 93 875 73 63
 
 
 
recomanar publicació Fer un comentari
Recomanar publicació. Fer un comentari
Pàgina 12
Pàgina 14
Pàgina 2
Pàgina 9
Comentaris dels usuaris.
Gracies col·laborar amb les vostres opinions.