Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues Memòries d’en Jaume
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Publicacions        
 
Llistat de col.leccions disponibles.
  Grafismes (2) 
  Ruta minera (10) 
 
     
  Twitter Zenobita Edicions Estigues informat al minut de les darreres novetats i esdeveniments.
     
  Wodpress Zenobita En el nostre Blog, trobaràs tota la informació relacionada amb el món editorial.
Manresa vol. 2
ISBN: 978-84-93499-12-9
Autor/s: Héctor Herrera
Pàgines: 16
Mida: 21x28 cm
Preu: 4.51 €
 
Autor/s de la publicació
 Héctor Herrera
Héctor Herrera (1984) treballa com a il·lustrador i dissenyador gràfic des de fa sis anys, un cop acabats els estudis en il·lustració a l´Escola d´Art de Manresa i, posteriorment, la diplomatura en di... saber-ne més >>
 
 
 
 
 
Pintem i coneguem
Manresa vol. 2 
Conèixer el patrimoni arquitectònic ha de servir per desenvolupar una consciència del passat en totes les etapes de l’ensenyament, incloses l’etapa infantil i primària.

Com recullen la majoria de les guies culturals de la ciutat, la capital del Bages ha passat per tres moments d’especial brillantor constructiva: l’època medieval, l’època barroca i l’època industrial i modernista. En els diferents volums de la col.lecció “Pintem i coneguem...” dedicats a Manresa s’hi inclouen edificacions significatives dels tres moments històrics.

Una de les activitats que es poden practicar per conèixer el patrimoni arquitectònic és la de pintar alguns dels edificis singulars de la ciutat, fet que afavorirà la distinció de les formes i el volum i, en general, la construcció de l’aprenentatge. 
 
unitat/s  
  Per a comandes més grans contacti directament al telèfon 93 875 73 63
 
 
 
recomanar publicació Fer un comentari
Recomanar publicació. Fer un comentari
Comentaris dels usuaris.
Gracies col·laborar amb les vostres opinions.