Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues Memòries d’en Jaume
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Publicacions        
 
Llistat de col.leccions disponibles.
  Grafismes (2) 
  Ruta minera (10) 
 
     
  Twitter Zenobita Edicions Estigues informat al minut de les darreres novetats i esdeveniments.
     
  Wodpress Zenobita En el nostre Blog, trobaràs tota la informació relacionada amb el món editorial.
Els pirates i l'illa del tresor
ISBN: 978-84-93296-91-9
Autor/s: Isabel Morales
Pàgines: 26
Mida: 21x29,7 cm
Preu: 4.10 €
 
Autor/s de la publicació
 Isabel Morales
Mestra de parvulari (1979). Actualment treballa a l'Escola Pla del Puig de Sant Fruitós de Bages. Té publicats i és coautora de diversos materials didàctics relacionats amb el currículum d’educaci... saber-ne més >>
 
 
 
 
 
Medi històric
Els pirates i l'illa del tresor 
És una unitat de coneixement històric adreçada a alumnes de P5 i cicle inicial que té com a eix motivador la lectura que se’ls fa de la novel·la L’illa del Tresor de R. L. Stevenson.

Els nens i nenes d’aquestes edats manifesten interès per escoltar els adults quan els expliquen contes, llegendes, etc. Quan els infants escolten la lectura d’una novel·la, una llegenda o un conte, a més d’estimular-los la imaginació, de permetre’ls expressar més bé els sentiments i d’ajudar-los a parlar i pensar una mica millor, els permet viatjar fins a períodes de temps allunyats de l’actual, aproximant-los, per tant, a situacions històriques.

En aquesta unitat es treballa l’interès per les narracions que ens parlen del passat. En aquest cas concret dels pirates: qui eren?, com anaven vestits?, com i on vivien?, l’empatia en situacions del món pirata, com eren els seus vaixells?, quins objectes hi havia?, semblances i diferències amb el temps actual, etc.  
 
unitat/s  
  Per a comandes més grans contacti directament al telèfon 93 875 73 63
 
 
 
recomanar publicació
Veure publicació
Fer un comentari
Recomanar publicació. Visualitzar quadern Fer un comentari
Disseny curricular
Novel·la (adaptació)
Pàgina 11
Pàgina 14
Comentaris dels usuaris.
Gracies col·laborar amb les vostres opinions.