Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues Memòries d’en Jaume
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Publicacions        
 
Llistat de col.leccions disponibles.
  Grafismes (2) 
  Ruta minera (10) 
 
     
  Twitter Zenobita Edicions Estigues informat al minut de les darreres novetats i esdeveniments.
     
  Wodpress Zenobita En el nostre Blog, trobaràs tota la informació relacionada amb el món editorial.
Escodines, mil anys d'història
ISBN: 978-84-93588-89-2
Autor/s: Francesc Comas
Pàgines: 128
Mida: 16x23 cm
Preu: 18.00 €
 
Autor/s de la publicació
 Francesc Comas
Francesc Comas i Closas va néixer a Manresa. Llicenciat en Geografia i Història, ha estat professor de Primària i Secundària en diverses escoles de la ciutat i la comarca. Va formar part de l’equip do... saber-ne més >>
 
 
 
 
 
Manresa, persones i paisatges
Escodines, mil anys d'història 
Escodines, mil anys d'història recull, mitjançant la memòria col·lectiva i les imatges fotogràfiques, els aspectes més significatius i vivencials dels ciutadans i ciutadanes del barri de les Escodines de Manresa.

Aquest barri té, com indica el títol, molts anys d'història i tradició, ja que és el més antic que es va formar fora del recinte emmurallat de la ciutat medieval. En aquests últims temps ha sofert grans canvis. El llibre intenta recollir i donar a conèixer aspectes del barri amb un doble objectiu.

El primer és que els residents de les Escodines de tota la vida recordin, recuperin i transmetin aspectes de la seva pròpia història a les futures generacions. I, el segon, és que els nous residents de les Escodines vegin el barri com un espai de socialització i de transmissió de la nostra cultura, que els ha de permetre integrar-se en la dinàmica del barri i de la ciutat. 
 
unitat/s  
  Per a comandes més grans contacti directament al telèfon 93 875 73 63
 
 
 
recomanar publicació Fer un comentari
Recomanar publicació. Fer un comentari
Comentaris dels usuaris.
Gracies col·laborar amb les vostres opinions.