Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues Memòries d’en Jaume
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Publicacions        
 
Llistat de col.leccions disponibles.
  Grafismes (2) 
  Ruta minera (10) 
 
     
  Twitter Zenobita Edicions Estigues informat al minut de les darreres novetats i esdeveniments.
     
  Wodpress Zenobita En el nostre Blog, trobaràs tota la informació relacionada amb el món editorial.
Bàsquet Manresa. 40 anys a l’elit.
ISBN: 978-84-92571-72-7
Autor/s: Francesc Comas
Pàgines: 176
Mida: 21 x 28 cm
Preu: 24.00 €
 
Autor/s de la publicació
 Francesc Comas
Francesc Comas i Closas va néixer a Manresa. Llicenciat en Geografia i Història, ha estat professor de Primària i Secundària en diverses escoles de la ciutat i la comarca. Va formar part de l’equip do... saber-ne més >>
 
 
 
 
 
Commemoracions
Bàsquet Manresa. 40 anys a l’elit. 
Bàsquet Manresa. 40 anys a l’elit, de Francesc Comas, explica la història de les quatre dècades que porta aquesta entitat esportiva a la lliga ABC. Concretament, al llarg d’aquestes pàgines, el lector coneixerà la trajectòria esportiva, econòmica i social del club. A més, l’obra també analitza la filosofia i la idiosincràsia de l’entitat.

El Bàsquet Manresa ha lluït el seu nom arreu d’Espanya i d’Europa assolint grans èxits esportius i aconseguint que la filosofia de l’equip i també la ciutat de Manresa es projectin arreu. Això ha estat possible gràcies a socis, abonats, aficionats, juntes directives i consells d’administració, amb una ciutat i una comarca al darrere i uns jugadors implicats amb el club.

L’obra explica tots aquests components, així com tambéfa una breu descripció dels 80 anys del bàsquet a Manresa (40 a l’ACB), i s’acompanya d’imatges representatives que faran reviure als aficionats importants i decisius moments del club. 
 
unitat/s  
  Per a comandes més grans contacti directament al telèfon 93 875 73 63
 
 
 
recomanar publicació Fer un comentari
Recomanar publicació. Fer un comentari
Comentaris dels usuaris.
Gracies col·laborar amb les vostres opinions.