Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues Memòries d’en Jaume
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Publicacions        
 
Llistat de col.leccions disponibles.
  Grafismes (2) 
  Ruta minera (10) 
 
     
  Twitter Zenobita Edicions Estigues informat al minut de les darreres novetats i esdeveniments.
     
  Wodpress Zenobita En el nostre Blog, trobaràs tota la informació relacionada amb el món editorial.
El nen enamorat de la lluna
ISBN: 978-84-92571-69-7
Autor/s: Manel Justícia, Xevi Matamala
Pàgines: 36
Mida: 21x21
Preu: 15.00 €
 
Autor/s de la publicació
 Manel Justícia
El Manel Justicia Rivasés va nèixer a Manresa el 1972. Llicenciat en pedagogia per la Univesitat de Barcelona l’any 1995. La seva vida profesional ha estat compartida per les seves dues passions: l’e... saber-ne més >>
 
 Xevi Matamala
 
 
 
Contes infantils
El nen enamorat de la lluna 
El nen enamorat de la lluna és un conte senzill i tendre que explica el somni d’un infant d’arribar a la lluna.

El conte, de Manel Justícia, està escrit amb lletra apropiada perquè els infants de parvulari puguin llegir-lo fàcilment, però també conté explicacions més àmplies per als que tenen més habilitat lectora. A més, està il•lustrat amb dibuixos divertits de l’autor que faciliten moltíssim la submersió en la història.

Tot això facilitarà que els lectors s’endinsin en les peripècies de l’aventurer Daniel que acabarà fent un petó a la lluna i aconseguint que aquesta s’enrojoli.

Tal com diu l’autor del text en la contraportada de l’obra, “es una història senzilla i tendra que s’endinsa d’una manera màgica al cor dels més menuts (...) i és que, clar, en un conte no hi ha coses impossibles”.

Del conte n’ha sortit la cantata amb el mateix nom de l'obra, escrita pel mateix autor i amb la música de Xevi Matamala. És per aquest motiu que el llibre també inclou el guió musical de la cantata, amb la lletra de les cançons i les partitures. També conté un disc amb les cançons gravades pels alumnes del Petit Cor de l’Escola Municipal de Música d’Olesa de Montserrat.

Aquest llibre és un encàrrec de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) amb motiu de la celebració del seu 20è aniversari. 
 
unitat/s  
  Per a comandes més grans contacti directament al telèfon 93 875 73 63
 
 
 
recomanar publicació
Veure publicació
Fer un comentari
Recomanar publicació. Visualitzar quadern Fer un comentari
Comentaris dels usuaris.
Gracies col·laborar amb les vostres opinions.