Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues Memòries d’en Jaume
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Publicacions        
 
Llistat de col.leccions disponibles.
  Grafismes (2) 
  Ruta minera (10) 
 
     
  Twitter Zenobita Edicions Estigues informat al minut de les darreres novetats i esdeveniments.
     
  Wodpress Zenobita En el nostre Blog, trobaràs tota la informació relacionada amb el món editorial.
Quinpasseig Manresa!
ISBN: 978-84-92571-64-2
Autor/s: Héctor Herrera
Pàgines: 8
Mida: 21 x 28
Preu:  a consultar
 
Autor/s de la publicació
 Héctor Herrera
Héctor Herrera (1984) treballa com a il·lustrador i dissenyador gràfic des de fa sis anys, un cop acabats els estudis en il·lustració a l´Escola d´Art de Manresa i, posteriorment, la diplomatura en di... saber-ne més >>
 
 
 
 
 
Pintem i coneguem
Quinpasseig Manresa! 
Per encàrrec de Diesa Restauració, Zenobita edicions publica Pintem i coneguem.... Quinpasseig Manresa, un quadern amb il·lustracions per pintar que es lliurarà als infants durant la campanya d'estiu “Quin Passeig Manresa!” 2012.

El quadern conté diversos dibuixos dels establiments de restauració del passeig de Pere III de Manresa per acolorir que ha elaborat l’il·lustrador Héctor Herrera.

L’objectiu del projecte és que els infants es diverteixin pintant mentre gaudeixen amb la família d’un bon gelat o d’un bon àpat.

Aquest quadern es donarà d’obsequi, junt amb una capsa de colors, a tots aquells nens i nenes que assisteixin als diversos actes infantils de la campanya i als qui estiguin en els establiments organitzadors: Cafeteria Piper, Cafeteria Restaurant Atenes, Bar Plaça, Bar Xaloc, Quiosc Farggi i Restaurant Passeig.

“Quin Passeig Manresa!”, promogut per Diesa Restauració, és una campanya que ja fa 16 anys que se celebra i que, mitjançant activitats culturals, d’oci i gastronòmiques per a tots els públics, dinamitza les terrasses del centre de Manresa durant la temporada d’estiu.  
 
unitat/s  
  Per a comandes més grans contacti directament al telèfon 93 875 73 63
 
 
 
recomanar publicació Fer un comentari
Recomanar publicació. Fer un comentari
Comentaris dels usuaris.
Gracies col·laborar amb les vostres opinions.