Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Històries de Manresa Mentre el país despertava Geoparc Quina passada de temps! El Circ dels Imperfectes Patuflash (inclou CD)
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Publicacions        
 
Llistat de col.leccions disponibles.
  Grafismes (2) 
  Ruta minera (10) 
 
     
  Twitter Zenobita Edicions Estigues informat al minut de les darreres novetats i esdeveniments.
     
  Wodpress Zenobita En el nostre Blog, trobaràs tota la informació relacionada amb el món editorial.
Manresa Art Urbà (MAU)
ISBN: 978-84-92571-62-8
Autor/s: Pere Izquierdo Maria, Jordi Biel Rocabayera
Pàgines: 156
Mida: 16.5 x 16.5 cm
Preu: 16.00 €
 
Autor/s de la publicació
 Pere Izquierdo Maria
Va néixer a Burriana (Plana Baixa) el 1965. És enginyer tècnic industrial de mecànica per l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa. Des de 1988 és professor d’electromecànica de vehicl... saber-ne més >>
 
 Jordi Biel Rocabayera
Va néixer a Manresa el 1970. És enginyer tècnic d' estructures per l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa. Com a fotògraf free-lance col•labora amb el diari Regió7 i la revi... saber-ne més >>
 
 
 
Patrimoni històric i natural
Manresa Art Urbà (MAU) 
Obra que pretén donar a conèixer les diverses representacions d’art que hi ha als carrers de la ciutat perquè, com ja indiquen els seus autors a la Introducció del llibre, “l’art està més a prop del que pensem”.

Mitjançant fotografies capturades per Jordi Biel i Pere Izquierdo, el llibre fa un recorregut visual per les diverses representacions d’art urbà de Manresa com: “Picaportes”, “Timbres”, “Candaus”, “Tiradors”, “Panys”, “Anys”, “Números”, “Contenidors”, “Prohibit aparcar”, “Façanes”, “Rètols Manresa”, “Logotips”, “Cartells comercials”, “Grafits cares”, “Murals”, “Pintades reivindicatives” i “Escuts Manresa”. A més, algunes de les imatges detallen la seva ubicació per tal que el lector les pugui anar a veure in situ.

A través d’aquesta obra els seus autors aconsegueixen transmetre que l’art urbà es pot trobar a tot arreu, fins i tot ens els petits detalls, que canvia constantment i que cal tenir-lo en compte, ja que forma part de l’estètica del territori així com de la seva història. 
 
unitat/s  
  Per a comandes més grans contacti directament al telèfon 93 875 73 63
 
 
 
recomanar publicació
Veure publicació
Fer un comentari
Recomanar publicació. Visualitzar quadern Fer un comentari
Comentaris dels usuaris.
Gracies col·laborar amb les vostres opinions.