Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Històries de Manresa Mentre el país despertava Geoparc Quina passada de temps! El Circ dels Imperfectes Patuflash (inclou CD)
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Publicacions        
 
Llistat de col.leccions disponibles.
  Grafismes (2) 
  Ruta minera (10) 
 
     
  Twitter Zenobita Edicions Estigues informat al minut de les darreres novetats i esdeveniments.
     
  Wodpress Zenobita En el nostre Blog, trobaràs tota la informació relacionada amb el món editorial.
La nit que van ploure bitllets i altres històries de Martorell
ISBN: 978-84-92571-63-5
Autor/s: Jordi Benavente
Pàgines: 130
Mida: 15 x 21
Preu: 12.00 €
 
Autor/s de la publicació
 Jordi Benavente
Jordi Benavente (Martorell, 1980) és periodista. Llicenciat en Història (UB) i en Periodisme (UPF). Ha estat redactor als diaris Público, El Punt Avui i Ara. Actualment,... saber-ne més >>
 
 
 
 
 
Novel·les i memòries
La nit que van ploure bitllets i altres històries de Martorell 
Catorze reportatges periodístics (publicats a l’Informador de Martorell o al Butlletí Municipal) i dos relats de ficció relacionats amb la història de Martorell, lloc d’on és l’autor. Entre aquestes narracions trobem el primer urbano del poble, un dibuixant que feia caricatures durant el franquisme, una dona processada per bruixeria, un assassí impassible i la nit que van ploure bitllets, entre d’altres.

Benavente ha volgut desenterrar el passat amb aquestes històries, narrades d’una manera entretinguda, amena i interessant, que es remunten al segle XX, excepte la protagonista de “Martorell, 1619: procés per bruixeria”, que va viure en el segle XVII, i les barraques de pagès de “Secrets de muntanya”, que se situen en el XIX.

El llibre presenta relats plens de tendresa i intriga que faran que els lectors s’endinsin en les seves aventures com si estiguessin dins la història i, al mateix temps, coneguin les diferents situacions que van viure els seus protagonistes.

A més, els martorellencs s’hi sentiran identificats, ja que poden conèixer els personatges de qui es parla o bé haver viscut alguns d’aquests episodis que han deixat una empremta especial en el territori on succeeixen.  
 
unitat/s  
  Per a comandes més grans contacti directament al telèfon 93 875 73 63
 
 
 
recomanar publicació Fer un comentari
Recomanar publicació. Fer un comentari
Comentaris dels usuaris.
Gracies col·laborar amb les vostres opinions.