Aprendre del patrimoni. Quaderns didàctics

Col·lecció integrada per publicacions didàctiques encarregades per diversos museus i institucions perquè serveixin de guia o complement a les exposicions que organitzen. Per adquirir els exemplars s’ha de contactar amb aquestes entitats.

Aquesta col·lecció és una iniciativa de col·laboració amb entitats dedicades especialment al turisme cultural, com museus, centres d’interpretació, rutes i itineraris que pretenen difondre el patrimoni històric i natural del seu territori. Es tracta d’oferir a aquestes entitats, d’una banda, la possibilitat de publicar unes guies informatives, i de l’altra, la nostra experiència com a docents per elaborar i/o coordinar l’adaptació didàctica del seu projecte cultural.

També s'hi inclou "Grafismes", un conjunt d’activitats gràfiques a l’entorn d’un tema que resulta molt engrescador per als escolars. Els ajudaran a familiaritzar-los amb elements significatius, ja sigui dins d’un projecte o com a complement d’un tema sobre l’època medieval o sobre les estacions de l'any. Alhora els permetrà desenvolupar l’habilitat i la imaginació gràfiques.