Cases i masos de Rajadell (I)

cases i masos rajadell
Obra dividida en dos llibres que té per objectiu recórrer les edificacions centenàries d’aquest municipi del Bages dividit en quatre parròquies o pobles: Monistrolet, Rajadell, Sant Amanç i Vallformosa. El primer volum recull la història de les cases i masos del sector sud de Rajadell, límit marcat per la riera de Rajadell, que transcorre de ponent a llevant. Les cases que s’han documentat i estudiat són aquelles que tenen una antiguitat superior als cent anys i les històries que s’hi recullen abasten des dels orígens, si es coneixen, fins als propietaris actuals.

Seguint aquests criteris històrics i geogràfics, les cases s’han agrupat en sis capítols encapçalats cada un amb un mapa amb la localització dels edificis analitzats i un esquema o arbre genealògic dels hereus o propietaris de les cases: El castell, El Veïnat, El Pla de les Cireres, El Racó, Valldòria i Les Casetes.

El segon volum documentarà el sector nord de Rajadell, les cases i masos de Monistrolet, Vallformosa i Sant Amanç, i els masos medievals dels quatre pobles.

L’autor, Ernest Molins Roca, ha publicat diverses obres amb Zenobita edicions, entre les quals Fals, les cases (2009), Fals, la història (2016) i Camps, les cases i la història (2019).

Cases i masos de Rajadell (I)

Autor: Ernest Molins Roca

Edició: Zenobita

Pàgines: 308

Format: 21×29,7 cm

ISBN: 978-84-120598-3-0

Preu: 

Vols més informació o comprar aquest producte?

Mitjançant aquest enllaç podràs contactar directament amb nosaltres

Fer la comanda