Relats i històries de solitud

Relats i històries de solitud

Zenobita edicions publica per primera vegada el recull d’obres participants en el 3r Certamen de Narració Escrita d’Algerri, una iniciativa de l’Ajuntament d’aquest municipi de la Noguera i coordinada per Jesús Brufal per tal d’incentivar i promoure la redacció escrita en format petit relat, obert a la participació de tota mena de públic i en cinc categories distribuïdes per edats.

El 2021 el tema del certamen va ser la solitud, entesa des de diverses perspectives: un estat anímic, una relació física amb els altres, una opció de vida, un temps per a la reflexió…

Aquesta publicació recull els 12 relats que es van presentar en la convocatòria del 2021, entres els quals els tres premiats: «L’Esperit», de Jaume Torra Plensa, en la categoria infantil; «Mi pozo de cristal», de Carla Millán, en la categoria d’ESO, i «Tic, tac, silencio», de Maria Fernández, en la categoria d’adults. Les altres dues categories van quedar desertes.

La publicació d’aquest any també recull els guanyadors de les anteriors convocatòries, els premiats en les convocatòries del 2019 i 2020, que tractaven els temes «Relats i històries d’amor» i «Relats i històries de justícia i d’esperança», respectivament. 

Relats i històries de solitud

Autors: Diversos autors

Edició: Zenobita

Pàgines: 84

Format: 15 x 21 cm

ISBN:978-84-123461-8-3

Vols més informació o comprar aquest producte?

Mitjançant aquest enllaç podràs contactar directament amb nosaltres

Fer la comanda