Relats i històries de nostàlgia

HECTOR-ENVIAR - 4t Certamen de narració escrita d'Algerri - cobe

Zenobita edicions publica, per segon any consecutiu, el recull d’obres participants del Certamen de Narració Escrita d’Algerri, una iniciativa de l’Ajuntament d’aquest municipi de la Noguera i coordinat per Jesús Brufal Sucarrat per tal d’incentivar i promoure la redacció escrita en format de petit relat, obert a la participació de tota mena de públic i en cinc categories distribuïdes per edats.

Relats i històries de nostàlgia recull les obres guanyadores i participants de la convocatòria del 4t Certamen de Narració Escrita d’Algerri, que va tenir lloc l’any passat. El llibre aborda el complex tema de la nostàlgia i com aquest sentiment es relaciona amb el present i el passat. El certamen va rebre un total de nou obres, tres de la categoria infantil, una de batxillerat i cinc de la categoria adult, que van ser avaluades per un jurat amb una gran trajectòria en el periodisme, l’ensenyament i la traducció i la interpretació.

Editat per Zenobita Edicions, Relats i històries de nostàlgia ofereix als lectors una perspectiva amplia sobre la nostàlgia i com aquesta pot ser vista des de diferents angles i edats. El llibre és una lectura recomanable per a totes les persones interessades en la psicologia, la història i la literatura, així com per a aquells que busquen una perspectiva fresca sobre aquesta qüestió.

Relats i històries de nostàlgia

Autors: Diversos autors

Edició: Zenobita

Pàgines: 64

Format: 15 x 21 cm

ISBN: 978-84-125225-6-3

Vols més informació o comprar aquest producte?

Mitjançant aquest enllaç podràs contactar directament amb nosaltres

Fer la comanda