Manresa mira el riu

Manresa Cardener 14 cm

El llibre posa en valor el riu Cardener com a catalitzador de l’activitat econòmica de la ciutat al llarg de la seva història, així com del paisatge que ha marcat la ciutat al llarg dels darrers segles. Això fa que sigui una eina valuosa per als amants de la història i la geografia local.

L’obra està dividida en tres grans capítols que equivalen a tres trams del riu: del pont Petit de Sant Joan de Vilatorrada al pont del Congost, del pont del Congost al Pont Vell i del Pont Vell als Comtals. Cada tram està introduït per un plànol de la zona i incorpora un decàleg d’edificis d’interès (fàbriques, molins, ponts, cases…) i síntesis de fets històrics relacionats amb el riu. El recorregut està acompanyat per fotografies d’ara i abans.

Manresa mira el riu és un llibre imprescindible per a totes aquelles persones que vulguin conèixer la història de la ciutat i la importància del riu Cardener en el seu desenvolupament. La publicació és una oportunitat per a la ciutat de recordar el seu passat i valorar la seva evolució cap a un futur més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Manresa mira el riu

Autor: Francesc Comas

Pàgines: 104 (color)

Format: 17 x 24 cm

ISBN: 978-84-125225-8-7

Preu: 20€

Vols més informació o comprar aquest producte?

Mitjançant aquest enllaç podràs contactar directament amb nosaltres

Fer la comanda