Ensenyar història als més petits

Angles 6 cm

Ensenyar història als més petits tracta de l’ensenyança i aprenentatge de la història en els primers anys de l’escolaritat, especialment des del parvulari als primers cicles de Primària.

Liz WOOD i Cathie HOLDEN, dues autoritats internacionals en l’ensenyament de les humanitats entre els escolars més petits, ofereixen a mestres, estudiants i altres col·lectius relacionats amb l’educació dels infants, materials estimulants i consells pràctics i experiències que ja han posat en pràctica satisfactòriament i els apuntalen amb els elements teòrics corresponents. A Ensenyar història als més petits, les autores exposen que la història no és un exercici intel·lectual abstracte que sobrepassa les capacitats dels infants. La història és fascinant tant per als adults com per als nens i nenes, perquè fomenta la comprensió del passat de cada individu i, alhora, proporciona un sentiment d’experiència i herència compartides.

Els professionals de l’ensenyament que treballen als primers nivells poden fer que la història sigui apassionant, pertinent i plena de sentit per als escolars per mitjà de l’àmplia varietat d’experiències didàctiques que se suggereixen en aquest llibre.

Ensenyar història als més petits

Autores: Liz WOOD / Cathie HOLDEN

Edició: Zenobita

Pàgines: 80

Format: 17×24 cm

ISBN: 9788493588816

Preu: 15€

Descarregar disseny curricular d'aquest producte.

Descàrrega

Vols més informació o comprar aquest producte?

Mitjançant aquest enllaç podràs contactar directament amb nosaltres

Fer la comanda