Marcel Contaire

Marcel Contaire ACEM 14 cm

La trama segueix la història d’en Marcel, un nen que anhela conèixer la fórmula per escriure un bon conte i, amb l’ajuda de la seva àvia, viatja a través d’una dimensió fantàstica plena de paisatges inspiradors. A través de la seva aventura, es destaca el valor de la imaginació i de les eines literàries per a crear històries fascinants des de zero. Això també és aplicable al món de la música, on la improvisació i la creació de música requereixen una gran quantitat d’exposició prèvia.

Novament, aquesta historia exposa valors importants que es repeteixen constantment en tots els llibres impulsats per l’ACEM: l’autoestima, tenir criteri propi, ser diferent i no seguir el corrent, ajudar als qui ens envolten, gaudir del camí i no pensar només en la meta, l’aprenentatge que es fa tot caminant amb l’aportació de tothom que et vas trobant.

Alumnes de l’Escola Municipal de Música de Sant Vicenç de Castellet han participat en la gravació de les veus de la cantata a la qual s’hi pot accedir amb el codi que consta en el llibre.

Marcel Contaire

Autors: Manel Justicia  (text i cançons), Miquel Coll (música) i Cristina Zafra (il·lustracions)

Edició: Zenobita / ACEM

Pàgines: 40

Format: 21 x 21 cm

ISBN:978-84-126948-0-2

Preu: 15€

Vols més informació o comprar aquest producte?

Mitjançant aquest enllaç podràs contactar directament amb nosaltres

Fer la comanda