Entre feixes i revolts

Entre feixes i revolts

Amb Entre feixes i revolts: records de la vida de la Cisqueta, l’autora ens endinsa en els costums i la manera de viure del segle passat, especialment en el món rural i el treball amb el bestiar.

A través d’un viatge fascinant des de la naixença de la Cisqueta el 1925 fins a la seva mort  el 2017, amb 92 anys, l’obra ens ofereix un testimoni dels canvis que ha experimentat el món al llarg d’un segle. Les pàgines es van omplint d’anècdotes i referències a la vida del camp, complementades amb fotografies de l’arxiu familiar i il·lustracions de la mà de Núria Viladés i Torradas.

Destinat tant als nens i nenes del segon i tercer cicle de primària com als adults, Entre Feixes i Revolts captiva el lector amb vivències quotidianes que emanen amor, resiliència i la força interior de la protagonista, la mare de l’autora.

A més de ser una font d’inspiració per als joves lectors, l’obra també esdevé un recurs educatiu d’interès per a les escoles, oferint una visió autèntica del passat i connectant generacions mentre preserva els records d’una època que ja és part de la nostra història.

Entre feixes i revolts

Autora: Margarida Picart i Planella

Il·lustradora: Núria Viladés i Torradas

Edició: Zenobita

Pàgines: 60

Format: 16×23’5

ISBN: 978-84-126948-7-1

Preu: 12€

Vols més informació o comprar aquest producte?

Mitjançant aquest enllaç podràs contactar directament amb nosaltres

Fer la comanda