Els nostres Superherois

Superherois

Els nostres Superherois és un recull de set contes escrits per Jesús Migueles, enginyer tècnic de mines i voluntari de Súria Lluita, una entitat sense ànim de lucre fundada el 2018 que té per objectiu recaptar fons per a la investigació del càncer i per ajudar les persones que el pateixen i les seves famílies a tenir una millor qualitat de vida.

De les il·lustracions se n’han responsabilitzat alumnes de 4t d’ESO de l’institut Mig Món de Súria.

El conte principal, «Superherois», està protagonitzat per nens i nenes amb «poders especials» per encarar-se a la malaltia. També s’ha volgut reconèixer i posar en valor la tasca d’acompanyament i cura dels professionals sanitaris que treballen amb persones amb malalties oncològiques. El darrer conte, «Les altres superheroïnes», parla de la bona gent que acompanya els nens i nenes durant el seu ingrés hospitalari per rebre tractament que pal·liï la seva malaltia.

ICL Iberia, empresa que gestiona l’explotació de la mina de Súria, n’ha finançat l’edició. De fet, des dels seus inicis, Súria Lluita ha comptat amb la complicitat de les principals empreses i comerços del municipi, així com de la col·laboració de més d’un centenar de voluntaris i voluntàries.

Els nostres Superherois

Autor:Jesús Migueles

Edició: Zenobita

Pàgines: 96 (color)

Format: 19 x 21 cm (tapa dura)

ISBN:978-84-123461-7-6

Preu: 10€

Vols més informació o comprar aquest producte?

Mitjançant aquest enllaç podràs contactar directament amb nosaltres

Fer la comanda