El nen enamorat de la lluna

El nen enamorat de la lluna

Escrit i il·lustrat per Manel Justicia i musicalitzat per Xevi Matamala, aquest conte musicalitzat és la base de la cantata “El nen enamorat de la lluna”, promoguda per  l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) i adreçada especialment a infants de 3 a 8 anys.

Aquesta història senzilla i tendra narra el somni d’un nen: arribar fins a la lluna i fer-li un petó a la galta. La lluna, rodona i bufona, es converteix en l’enamorada d’en Daniel, el protagonista. A través d’aventures i desitjos, el conte ens recorda el poder de la imaginació per aconseguir l’impossible. Les lletres i les cançons ens endinsen en un viatge màgic, on la lluna es posa vermella i els somnis es fan realitat. El nen enamorat de la lluna és una oda a la creativitat i la capacitat de somiar, recordant-nos que, amb una mica de màgia, fins i tot la lluna pot ser l’enamorada d’un nen.

El petit cor de l’Escola Municipal de Música d’Olesa de Montserrat va participar en la gravació de les veus de la cantata.

Aquestes cançons, mitjançant el corresponent codi d’accés que s’inclou en el llibre, estan disponibles a Spotify i iTunes.

El nen enamorat de la lluna

Autors: Manel Justicia (text i il·lustracions) i Xevi Matamala (música)

Edició: Zenobita / ACEM

Pàgines: 36

Format: 21×21 cm

ISBN: 978-84-126948-9-5

Preu: 15€

Inclou codi d’accés per a iTunes i Spotify

Vols més informació o comprar aquest producte?

Mitjançant aquest enllaç podràs contactar directament amb nosaltres

Fer la comanda