50 anys de l’Escola Bages

Escola Bages

Aquest llibre és una revisió en profunditat de mig segle d’història d’aquest centre públic d’educació infantil i primària ubicat al centre de la capital del Bages.

Escrit pel manresà Francesc Villegas Martínez, l’obra recull en 6 capítols plens de fotografies des dels orígens del centre, quan la ciutat era deficitària en centres escolars, fins a la celebració del cinquantenari, marcat per la crisi de la COVID-19.

El llibre també fa un reconeixement a les persones que han fet créixer el centre, des del seu primer director, Josep Pagès i Solé, que el mateix any 1972 va suggerir la constitució de l’Associació de Pares d’Alumnes i Amics del Col·legi Bages, fins a l’equip docent actual.

Al llarg de cinc dècades, l’Escola Bages ha viscut i s’ha hagut d’adaptar als grans moments històrics de la nostra societat, des de la superació del règim franquista, amb el qual va conviure els primers anys, passant per la crisi de la natalitat de finals dels anys vuitanta i el conseqüent tancament d’aules, l’arribada d’alumnat procedent de la immigració i, entre d’altres, la crisi de la COVID -19. El llibre també fa un repàs de les múltiples obres de remodelació i ampliació que ha viscut el col·legi des de la seva inauguració.

50 anys de l’Escola Bages. Manresa, 1971-2021   

Autor: Francesc Villegas Martínez

Pàgines: 136 (color)

Format: 21×24 cm

ISBN: 978-84-123461-3-8

Preu: 18€

Vols més informació o comprar aquest producte?

Mitjançant aquest enllaç podràs contactar directament amb nosaltres

Fer la comanda