10 anys, 10 contes

El Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya central (CR TEA CC) celebra el seu 10è aniversari amb la publicació de «10 anys, 10 contes». Aquesta associació sense ànim de lucre ofereix recursos i suport a les persones amb TEA i les seves famílies des de fa una dècada, i ara han decidit commemorar aquesta efemèride amb un nou llibre.

«10 anys, 10 contes» inclou 10 contes escrits i il·lustrats per diferents autors. A més, cada capítol va acompanyat d’una breu explicació d’una característica de les persones amb TEA explicada per la psicòloga Sandra Tarrés, així com un resum any per any de l’entitat.

«10 anys, 10 contes» fusiona diferents estils i temàtiques, oferint al lector un ventall d’aventures tan variades com apassionants. Algunes d’elles  transcorren en un món totalment realista, mentre que altres són més fantàstiques, amb animals com a protagonistes. No obstant, totes tenen en comú l’objectiu d’aprofundir en el Trastorn de l’Espectre Autista i de contribuir a la seva divulgació.

10 anys, 10 contes

Autors: varis autors

Edició: Zenobita

Pàgines: 104

Format: 19 x 21 cm

ISBN:978-84-125225-4-9

Vols més informació o comprar aquest producte?

Mitjançant aquest enllaç podràs contactar directament amb nosaltres

Fer la comanda