Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Històries de Manresa 2 Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Joan Vilamala i Terricabres (1 obres)
Joan Vilamala i Terricabres
 
Joan Vilamala i Terricabres 
Joan Vilamala i Terricabras (Folgueroles, Osona, 1949) és cantant, compositor, historiador, verdaguerista i escriptor de versos cançons i auques. Llicenciat en filologia catalana, ha exercit com a professor de llengua i literatura catalana.
Va ser un cofundador del grup de cançó Esquirols (1970-1985) i va escriure la lletra i/o la música de moltes de les cançons de la banda.
Amb música de Toni Xuclà, ha escrit la lletra de les cançons de dos musicals de Víctor Alexandre: Trifulkes de la Catalana Tribu (2009) i Onze, nou catorze (2013); les primeres, editades per Picap, en cd: Història de Catalunya amb cançons 2.0.
Sobre l'obra Jacint Verdaguer ha publicat un vídeo, tres antologies i articles diversos. Des de l'any 2000 és membre de la Societat Verdaguer.
En qualitat d'historiador ha participat amb altres autors en el llibre Folgueroles, societat i vida d'un poble (2000), L’únic Soldat. Memòries de Josep Teixidor i Dachs (2010). I és autor també del llibre L’obra dels Pujol. Escultors de la Catalunya central (ss. XVIII-.XIX) i de diversos articles publicats a «Ausa», «Dovella», «L’Erol» i «Oppidum».
En el marc de la poesia popular és l'autor d'un conjunt de més dues-centes auques, la majoria publicades amb la col•laboració de bons dibuixants acreditats, que trobareu a (http://www.auques.cat/). 
 
Obres del autor/a:
· La Creu de la Culla