Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Històries de Manresa 2 Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Pep Molist (1 obres)
Pep Molist
 
Pep Molist 
És bibliotecari i ha treballat sempre en àrees infantils de diverses biblioteques públiques, actualment a Manresa. La feina i la lectura l'han portat a tibar diversos fils del binomi format per llibres i infants: a llegir literatura infantil; a recomanar-la, com a bibliotecari i com a crític; i també a escriure'n. Ha escrit dues obres d'assaig sobre literatura infantil: Els llibres tranquils (Pagès, 2004. Premi Rovelló) i Dins del mirall: la literatura infantil explicada als adults (Graó, 2008).

Dels seus llibres infantils destaca la col·lecció de "La vaca Plis Plau" (Baula, 2005-14), Dos fils (La Galera, 2007. Premi Hospital Sant Joan de Déu) i El senyor sol i la senyora eriçó (L'Albí, 2007. Premi Parcir). També se li ha concedit el Premi Crítica Serra d'Or en dues ocasions, el 2008 i el 2014.

Les seves darreres obres son: (Animallibres, 2011) i El petó de Lili Marleen (Barcelona, 2014). 
 
Obres del autor/a:
· El carnestoltes del cel