Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Històries de Manresa 2 Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Jaume Serra Carné (1 obres)
Jaume Serra Carné
 
Jaume Serra Carné 
Va néixer a Rajadell (1950), estudià al seminari de Vic, obtingué el títol de mestre de català (1969) i es va llicenciar en Filosofia i Lletres especialitat d’Història a la UAB (1975).

Ha treballat de professor de català d’Òmnium Cultural en diverses escoles i instituts. També ha estat professor de l’Escola d’Assistents Socials (Manresa), de l’Escola de Magisteri (Manresa) i de Reciclatge de Català, i professor de Geografia i Història als instituts de secundària Lluís de Peguera i Pius Font i Quer de Manresa.

A més, ha impartit cursos i xerrades sobre temes històrics i socials en diversos pobles i entitats del Bages i ha dirigit tallers de Memòria Viva en diversos barris de Manresa treballant amb la gent gran.

És coautor d’obres i de guies didàctiques adreçades als estudiants i autor de treballs sobre temes d’història social contemporània del Bages i de Manresa.

També ha participat en diverses entitats cíviques i culturals de Manresa. Ha estat fundador de la revista Dovella i del Centre d’Estudis del Bages, entitats en les quals ha participat activament.  
 
Obres del autor/a:
· Bages una història per conèixer vol.2. El moviment obrer...