Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Històries de Manresa 2 Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Armand Rotllan (5 obres)
Armand Rotllan
 
Armand Rotllan 
Nascut a Manresa el 1958, és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1983) i doctorat en Medicina (1988).

El 2007 va ser membre corresponent electe de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya i, entre 2002 i 2010, va ser president de l'Arxiu Històric de les Ciències de la Salut Simeó Selga i Ubach i actualment n’és vocal. Del 2002 al 2011 ha estat secretari i vocal del Premi d'Història de la Medicina Catalana Oleguer Miró i Borrás.

Des del 1990 ha escrit diversos articles relacionats amb la seva professió, alguns d’ells publicats a la revista Dovella i Gimbernat. També és coautor i autor de diversos llibres, publicats entre 1988 i 2008, relacionats amb la situació sanitària i mèdica a Manresa i al Bages. 
 
Obres del autor/a:
· El Gremi de Sant Lluc
· Sant Ignasi malalt
· Topografia mèdica de Talamanca
· Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX
· Medicina, salut i treball