Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Històries de Manresa 2 Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Josep Arola Sierra (1 obres)
Josep Arola Sierra
 
Josep Arola Sierra 
Josep Arola Sierra és enginyer tècnic de Mines, llicenciat i doctorat en Geografia. La major part de la seva vida professional ha estat relacionada amb el servei de Bombers ocupant diversos càrrecs de responsabilitat en la Direcció General de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvaments de Catalunya: cap de la secció dels Mitjans Aeris, cap de l'Escola de Bombers de Catalunya i cap de la regió d'Emergències Centre.

És autors de diversos articles sobre els incendis forestals i de llibres sobre la mateixa temàtica, com Cent dies de foc. Els incendis forestals al Bages, 1986, publicat pel Centre d'Estudis del Bages (1996) i Els incendis forestals, juntament amb Josep M. Panareda, publicat per Eumo editorial (1999).
 
 
Obres del autor/a:
· Els incendis rurals a la terra baixa catalana