Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Històries de Manresa 2 Refranys Il·lustrats 2 La fada de Dringuen Dingue El Circ dels Imperfectes Passejades per Manresa
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Assumpta Muset (1 obres)
Assumpta Muset
 
Assumpta Muset 
Assumpta Muset Pons (Collbató, el Baix Llobregat, 1957) és Doctora en Història Moderna per la Universitat de Barcelona, professora d’Història Econòmica Mundial i Màster en Gestió d’Institucions Culturals per la Universitat Internacional de Catalunya.

És especialista en història moderna de Catalunya (segles XVI-XVIII), per la qual cosa ha publicat diversos estudis i investigacions relacionats amb aquesta època. També ha publicat articles i llibres. Tots ells tracten, entre d’altres temes, la revolució industrial, les relacions comercials entre Catalunya i Espanya, la sederia manresana, els oficis tradicional de l’entorn de Montserrat i els canvis urbanístics i socials esdevinguts a diverses poblacions al llarg dels segles d’aquest període històric. Darrerament, s’ha interessat pel tema de la Guerra del Francès i pels camins romeus montserratins.

Ha coordinat llibres, ha donat nombroses conferències i ha comissariat diverses exposicions temporals i permanents. També ha elaborat recerques sobre les entitats locals i les tradicions a Catalunya i ha dissenyat bateries d’activitats pedagògiques relacionades amb aquests temes.
 
 
Obres del autor/a:
· Oficis tradicionals de Montserrat i el seu entorn